O nama

ELEKTROMEDIA

Tvrtka je u privatnom vlasništvu, glavna djelatnost tvrtke je uvoz i distribucija (maloprodaja i veleprodaja) sofisticirane elektroničke auto opreme za povećanje sigurnosti u prometu i udobnosti za automobile svih vrsta. Između ostalog, najveći smo distributer parkirnih kamera, parking senzora, auto alarma, kao i prateće automobilske opreme u Hrvatskoj i partner Navlinkz Njemačka i Total Security Systems Group Slovačka, europskih giganta automobilske proizvodne i razvojne industrije.
 
Centralno skladište smješteno je u Svetoj Nedelji, gdje servisiramo i instaliramo svoje proizvode, a između ostalog nudimo zanimljiva i kreativna rješenja prema željama naših klijenata. S obzirom na kvalitetno, brzo i tehnički pametno osoblje i zavidnu bazu podataka koju smo izgradili tijekom dugog (i prije osnivanja tvrtke) prisutnosti u automobilskoj industriji i razvoju opreme, u mogućnosti smo pružiti najbolje ideje i odgovore na potrebe kupaca i uvijek podignite vozilo na višu razinu.
 
U Republici Hrvatskoj ElektroMedia se potvrdila kao tvrtka koja nudi visoko kvalitetne i pouzdane uređaje, a posebno je poznata po najboljoj ponudi parkirnih senzora, najsuvremenijih parking kamera s prikazom na zaslonu automobila i pokretnim linijama za lakše parkiranje, hi-tech video integracije, najnovijih auto alarma s pregršt opcija za imobilizaciju i nadzor, daljinsko paljenje vozila, multimedija i navigacija, vrhunska autoakustika, LED i Xenon osvjetljenje, bluetooth handsfree uređaji, svjetlosna signalizacija, sve do GPS praćenja koji osvaja tržište pružajući sigurnost i detaljno praćenje vozila kroz tehnološki vrhunski nadzor u paketima prilagođenim načinu, vrsti i veličini flote …
Tržišni uspjeh ElektroMedie potvrđen je ulaskom na mnogobrojne prodajne top liste poznatih hrvatskih distributera auto opreme, kao i respektabilnom referentnom listom kupaca među kojima su Mercedes, Audi, BMW, Citroen, Peugeot, Opel, VW , Toyota, Hyundai i druge u Hrvatskoj renomirane auto tvrtke.
 
Proizvodnja i kontrola kvalitete opreme temelji se na priznatim metodologijama razvoja elektronike, koristeći suvremene alate, dok plasman proizvoda obavlja marketing odjel, primjenjujući najnovija znanja iz područja marketinga i internet prodaje.
ElektroMedia svoj uspjeh ostvaruje zahvaljujući talentiranim ljudima od kojih su sastavljeni njegovi timovi kao i na profesionalnoj organizaciji temeljnoj na procesima okrenutim prema interesima korisnika.
 
Unutarnja organizacija ElektroMedie je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenika, posao je interesantan i izazovan zbog rada sa najnovijim tehnologijama i metodologijama u razvoju, marketingu i managementu. Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura tvrtke omogućuje zaposlenicima jak utjecaj u tvrtci, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

ZAŠTO ODABRATI NAS

Naša misija

Nuditi kvalitetnu opremu za zadovoljnog kupca, uživati u poslu kojim se bavimo i biti ponosni na svoj rad.

Vrijednosti i načela

Od svog osnutka, tvrtka vjeruje u vrijednosti i načela za koja držimo da su temelji našeg dosadašnjeg i budućeg uspjeha:

  • Poslovati na najvišim etičkim načelima. Poštenje i besprijekornost u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao jer držimo da je život prekratak za kajanja.

  • Odnositi se prema korisnicima, poslovnim partnerima i kolegama na poslu onako kako bi željeli da se oni odnose prema nama.

  • Zapošljavati najbolje ljude i odnositi se prema njima najbolje.

  • Isporučivati kvalitetne proizvode i najvišu moguću razinu podrške našim korisnicima.

Korisnici

Naši proizvodi namjenjeni su pojedinačnim korisnicima, javnim ustanovama, malim poduzećima, velikim tvrtkama, organizacijama i državnim ustanovama.

Naše proizvode koriste tisuće korisnika, najviše vozača i drugih stručnjaka u segmentu auto opreme koji svoje brojne potrebe rješavaju našim proizvodima.

Kako vam možemo pomoći?

Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali kvalitetu ponuđenih proizvoda i usluga. Svi vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošle i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.

Pored standardnih puteva komuniciranja s našim prodajnim i tehničkim osobljem, ako smatrate potrebnim, omogućujemo Vam direktni kontakt s našim djelatnicima, koji vam stoje na raspolaganju putem e-mail adrese info@elektromedia.hr

ELEKTROMEDIA TEAm

IGOR GAJSKI

General Director

“Ne podcjenjujte svoje sposobnosti! To je moj posao.”

MIRAN BOŽIČEVIĆ

Office Manager

“Mrzim kad gubim stvari na poslu, poput olovaka, papira, razuma i snova.”

SPOMENKO DUKIĆ

Key Acount Manager

“Ako se stalno smiješim, vjerojatno vam prodajem nešto što ne radi.”

TOMISLAV LENČEK

Service Manager

“Na poslu uvijek dajem 100%: 10% ponedjeljak, 23% utorak, 40% srijeda, 22% četvrtak i 5% petak.”

Izjave klijenata

ELEKTROMEDIA U BROJKAMA

+
KLIJENATA
+
ugovorenih poslova
+
godina poslovanja
+
sati razgovora