+385 (1) 3464 024

Košarica Moja košarica

Email

Blokada motora Pandora IMMO

Kat.broj: 01Pandora IMMO
Pandora IMMO - beskontaktna blokada motora za naprednu razinu zaštite
Prodajna cijena 1.750,00 HRK
Dodatne usluge
pandora_immo_002
pandora_immo_003
pandora_immo_004
Opis

PANDORA IMMO

Pandora Immo je napredna elektronska blokada protiv otuđenja vozila. Sustav je dizajniran uz pomoć vrlo učinkovitih integriranih rješenja te je praktičan, pouzdan i jednostavan za instalaciju. Putem Android pametnog telefona postavke možete prilagođavati preko Bluetootha. Immo ima najmanju radiofrekvencijsku identifikaciju među sličnim sustavima i najveću energetsku učinkovitost.

Algoritamska zaštita       aplikacije za pametne telefone i mrežne usluge

Opis sustava:

Blokada protiv otuđenja ima ugrađeni akcelerometar u tri osi (senzor kretanja) koji omogućuje blokadu pokretanja motora ako se vozilo pomakne. Sprječava otkrivanje uređaja i omogućuje daljinsko pokretanje i predzagrijavanje motora bez potrebe za deaktivacijom funkcije blokade protiv otuđenja.

Potpuna sigurnost 

Pandora Immo opremljen je blokirnim relejem, Bluetooth identifikacijom primopredajnika i koristi proširene AntiHiJack algoritme kako bi osigurao prikladnu reakciju na pokušaj otuđenja.

Napredno upravljanje

Pandora Immo se s pametnim telefonima povezuje preko Bluetootha 4.2, a istim se koristi i za identifikaciju primopredajnika (potrebno umetnuti baterije CR2032, ne dolaze u kompletu).  Aplikacija za Android “Pandect BT” dostupna je u trgovini Google Play i omogućuje prilagođavanje svih funkcija uređaja te primanje informacija o njegovom statusu.

Niska potrošnja energije

Sustav je energetski učinkovit –uz Bluetooth 4.2 Low Power troši vrlo malo energije i ne sprječava sustave vozila od ulaska u stanje mirovanja.

Osiguranje kvalitete

Naše su sustave dizajnirali inženjeri iz struke, a cijeli se proizvodni proces odvija u Rusiji. Ponosni smo na detaljnu kontrolu kvalitete svakog koraka proizvodnje u svrhu osiguranja najboljih mogućih rezultata.

Sve u jednom

Ovaj je kompaktni sustav sveobuhvatno rješenje za koje nisu potrebni dodatni moduli.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.