fbpx

+385 (1) 3464 024

Instalacija u vozilo se vrši na kvalitetan i stručan način. Branik vozila se skida kako bi se senzori postavili na tvornička mjesta koja su označena na braniku, te se rupe za senzore buše sa specijalnim alatima za izbijanje kako bi se izbjegli nepravilni rubovi. Svi kablovi se povlače po tvorničkim mjestima, oblače u platnenu traku ili smještaju u rebraste bužire kako bi se izbjegla moguća oštećenja.

Izbijanje rupa za senzore u braniku

busenje mala

Postavljanje instalacije unutar branika vozila

sve mala

Primjeri ugrađenih parking senzora

novo sve mala

 

 

lps novi

 

Naši parkirni senzori pružaju puno podudaranje boja i uslugu instalacije u vaše vozilo.


Kada kupujete svoje parkirne senzore, jednostavno dostavite broj boje vašeg vozila, te će vaši parkirni senzori biti isporučeni ili ugrađeni u boji vašeg vozila.


Nakon što ste u web trgovini izabrali svoj proizvod biti ćete kontaktirani od strane jednog od naših predstavnika koji će potvrditi vašu narudžbu te organizirati instalaciju u Vašu korist.


S obzirom na široki spektar boja vozila, vaši parkirni senzori će se lakirati posebno, isključivo po vašoj narudžbi, stoga nam je potrebno određeno vrijeme za kvalitetno lakiranje i sušenje parkirnih senzora.


Svi naši parkirni senzori imaju 12 mjeseci jamstva koje se proteže na naše boje, iako treba poduzeti pravilnu njegu kako bi se osigurala dugotrajnost boje senzora.


Sa pravilno i kvalitetno lakiranim parkirnim senzorima ćete dobiti sigurnost pri parkiranju bez narušavanja izgleda vašeg vozila.

 

LOKACIJA KODA BOJE VAŠEG VOZILA

auto primjer

MARKA VOZILA LOKACIJA KODA MARKA VOZILA LOKACIJA KODA
Alfa Romeo 11 Mercedes-Benz 6
Audi 12 Opel 3,4,6,8,9,10
BMW 4,5,10 Peugeot 6,8
Citroen 1,3,6,10 Saab 5,13
Ford 2,6 Subaru 6
Jaguar 4,14 Volkswagen 4,7,9,12,17,18
Lexus 2 Volvo 1,3,6,13
Mazda 6,13 Chrisler 1,2,3,4,5,13

 

Ako postoje problemi u vezi rezerviranog termina molimo vas da nam javite putem e-maila ili telefona, te nas obavijestite o promjenama.

VAŽNA OBAVIJEST
Parkirni senzori će pružiti pomoć pri vožnji unatrag i parkiranju. Vještine kao što su usporavanje, korištenje ogledala itd, su uvijek bitne. Uvjerite se da senzori nisu pokriveni blatom, snijegom ili ledom. Blokirani senzori ne rade ispravno.


Parking Senzori za Audi, Alfa Romeo, Bmw, Chrysler, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ford, Fiat, Honda, Hummer, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Škoda, Saet, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen

Cijena parking senzori na upit!

+ ugradnja parking senzori Zagreb

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.