fbpx

+385 (1) 3464 024

E-mail
Slika nije postavljena

GSM/GPS Auto alarm Pandora CAMPER PRO

Kat.broj: 16PANDORA CAMPERPRO
Pandora Camper Pro sigurnosno-uslužni sustav posebno je dizajniran da zaštiti vaš kamper. Sustav pruža pouzdanu sigurnost kabine i smještajnog dijela zahvaljujući optimalnom skupini posebnih bežičnih senzora: senzora pokreta, nagiba, otvaranja i inovativnog radarskog sustava detektora uljeza.

Pandora Camper Pro
Prodajna cijena 12.450,00 HRK
Dodatne usluge
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Opis

DMS-100BT

Ovaj jedinstveni bežični senzor je najnovije otkriće tvrtke Pandora dizajnirano da štiti bilo koji otvoreni element kampera. Istovremeno, za razliku od senzora drugih proizvođača, DMS-100BT se aktivira ne samo pri otvaranju, već i pri bilo kojem pokretu, na taj način štiteći npr. prozore otvorene za provjetravanje. Prilikom aktiviranja sustava, sustav će vas obavijestiti o nezaključanim elementima i neće isključiti te zone od zaštite, već će ih pouzdano zaštititi. Senzor ima minimalne dimenzije i njegova ugradnja traje manje od minute. Nema potrebe za dodatnim radom na ožičenju kampera pa stoga nećete naštetiti vozilu i smanjit ćete troškove instalacije. Jedinstveni algoritmi za uštedu energije i moderna litijeva baterija velikog kapaciteta koja nije ograničena temperaturnim promjenama osiguravaju dugotrajan rad bez posebnog održavanja.

STAY HOME

Zanimljiv izlet ili duga vožnja biciklom oduzima puno energije pa vam treba dobar san da se oporavite. To dobro znaju i lopovi koji iz kampera kradu skupe fotoaparate, telefone, tablete, prijenosna računala, dokumente dok vi unutra spavate. U našem sigurnosnom sustavu postoji poseban način rada "StayHome" koji tiho štiti nepovredivost vašeg vozila, a istovremeno omogućava da unutarnji prostor kampera u potpunosti iskoristite. Sustav će vas upozoriti na pokušaje upada i u slučaju stvarne opasnosti kao npr. kad lopovi koriste plin za spavanje, privući će pažnju vaših susjeda i tako uplašiti uljeze.

Aplikacija

Učinite vaš mobitel pametnijim s online aplikacijom Pandora Camper! Intuitivno i jednostavno korisničko sučelje ne zahtijeva dodatnu obuku i pruža vam sve informacije o vozilu. Možete vidjeti unutarnju i vanjsku temperaturu, stanje baterije, razinu goriva, upravljati unutarnjim grijačima i drugim elektroničkim uređajima. Snažan ugrađeni GPS / Glonass prijemnik omogućava praćenje vaših putovanja i pomaže vam da pronađete svoj kamper bez obzira na to gdje ste ga parkirali. Sve su informacije dostupne 24/7 širom svijeta zbog stalnog i sigurnog dijaloga sa sigurnosnim sustavom korištenjem ugrađenog GSM modema. Opcija Povijest događaja pohranjuje informacije o statusima sigurnosti. Inovativna aplikacija za pametne telefone već je dostupna u Play Marketu i AppStoreu.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.