fbpx

+385 (1) 3464 024

E-mail
Slika nije postavljena

Auto alarm Pandora MINI

Kat.broj: 02Pandora MINI
Pandora Mini je poboljšani mikro sigurnosni sustav za vozila s Bluetooth imobilizatorom. Djelujući od originalnog tvorničkog ključa, sustav pruža naprednu algoritamsku zaštitu i alarm, povezuje se sa sustavima vozila putem CAN sabirnice i prati razne statuse, uključujući i one od izvornog sigurnosnog sustava.

pandora Mini
Prodajna cijena 3.000,00 HRK
Dodatne usluge
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Opis

Pandora Mini kombinira značajke modernog sigurnosnog sustava i Bluetooth imobilizatora. Standardne tipke automobila mogu se koristiti za implementaciju funkcije imobilizatora kodova. Sustav blokira motor putem CAN funkcije. Bluetooth oznake služe za potvrdu vlasnika i kontrolu sigurnosti, omogućujući handsfree aktiviranje ili aktiviranje putem tipki. Podržava PIN potvrdu.

Potpuna sigurnost

Integrirani senzori sudara i kretanja te 3D akcelerometar koriste složene algoritme kako bi osigurali adekvatan odgovor na bilo kakav događaj. Sustav nadzire svako osjetljivo područje: vrata, prtljažnik, haubu, senzore, papučicu kočnice, napon itd.

Napredna kontrola

Pandora koristi Bluetooth 4.2 za povezivanje s pametnim telefonima i transponder oznakama. Android aplikacija "Pandect BT" koja je dostupna na Google Playu omogućava podešavanje svih funkcija uređaja i primanje podataka o njegovom statusu.

Integrirano 2xCAN sučelje

Integrirano višekanalno digitalno sučelje velike brzine (2xCAN + LIN) pruža najfunkcionalniju i najsigurniju vezu s originalnim digitalnim sabirnicama velike većine modernih vozila. Sustav ima napredne protokole digitalne razmjene podataka za više od 500 modela vozila.

Mala potrošnja energije

Sustav je učinkovit - troši vrlo malo energije i ne sprječava sustave automobila da uđu u stanje mirovanja.

Jednostavna instalacija

Pandora Mini je jednostavna - za pristup ugrađenoj mreži koristi integrirani upravljački program CAN sabirnice. Sve značajke sustava mogu se programirati putem mikro-USB-a korištenjem prijenosnog računala ili mobilne aplikacije za Android Pandora BT.

Osiguranje kvalitete

Naše sustave dizajnirali su profesionalni inženjeri, a proizvode se u tvornici u Rusiji. Ponosni smo na temeljitu kontrolu kvalitete na svakom koraku proizvodnje kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate.

Sve u jednom

Ovaj kompaktni sustav je sveobuhvatno rješenje koje ne zahtijeva dodatne module.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.