fbpx

+385 (1) 3464 024

E-mail
Slika nije postavljena

Blokada motora Pandora IMMO

Kat.broj: 01Pandora IMMO
Pandora Immo je napredni sustav za zaštitu od krađe vozila. Sustav je dizajniran korištenjem visokoučinkovitih integriranih rješenja te je prikladan, pouzdan i jednostavan za instalaciju. Možete koristiti Android pametni telefon za podešavanje svih postavki putem Bluetootha. Pandora IMMO ima najmanju RF oznaku među sličnim sustavima i najveću energetsku učinkovitost.

Pandora Immo
Prodajna cijena 2.625,00 HRK
Dodatne usluge
Slika nije postavljena
Opis

Imobilizator ima ugrađeni trokoordinski akcelerometar (senzor kretanja) koji omogućava blokiranje motora kada se on pokrene. Sprječava otkrivanje uređaja i omogućava daljinsko pokretanje i predgrijavanje motora bez deaktivacije funkcije zaštite od krađe vozila.

Potpuna sigurnost

Pandora Immo ima relej za blokadu, Bluetooth transponder koristi složene algoritme protiv carjacking / otmice automobila kako bi se osigurao adekvatan odgovor na pokušaje krađe.

Napredna kontrola

Pandora Immo koristi Bluetooth 4.2 za povezivanje s pametnim telefonima i transponder oznakama. Android aplikacija "Pandect BT" koja je dostupna na Google Playu omogućava podešavanje svih funkcija uređaja i primanje podataka o njegovom statusu.

Jednostavna instalacija

Pandora Immo je jednostavan sustav - sve osnovne funkcije dostupne su nakon spajanja svega nekoliko žica, nema pristup mrežnom sustavu automobila na vozilu. Većina funkcija može se programirati putem Bluetooth-a iz aplikacije za pametne telefone.

Mala potrošnja energije

Sustav je učinkovit - s Bluetooth 4.2 Low Power troši vrlo malo energije i ne sprječava sustave automobila da uđu u stanje mirovanja.

Osiguranje kvalitete

Naše sustave dizajnirali su profesionalni inženjeri, a proizvode se u tvornici u Rusiji. Ponosni smo na temeljitu kontrolu kvalitete na svakom koraku proizvodnje kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate.

Sve u jednom

Ovaj kompaktni sustav je sveobuhvatno rješenje koje ne zahtijeva dodatne module.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.