fbpx

+385 (1) 3464 024

E-mail

Detekcija mrtvog kuta SBS-1

Kat.broj: SBS-1
STEELMATE sustav za otkrivanje mrtvog kuta podsjeća vozača da ga je već preteklo drugo vozilo s lijeve ili desne strane. Vozači često zaborave provjeriti bočnu traku u slijepom(mrtvom) kutu, prije nego što uđu u njega. Sustav smanjuje mogućnost kobne nesreće uzrokovane pretjecanjem ili promjenom voznih traka. SBS-1 je homologiran i razvijen u suradnji s proizvođačem automobila. Koristi se mikrovalna 79GHz visokofrekventna tehnologija.
Prodajna cijena 1.980,00 HRK
Dodatne usluge
sbs_1_002
sbs_1_003
sbs_1_004
sbs_1_005
sbs_1_006
sbs_1_007
sbs_1_008
sbs_1_009
sbs_1_010
Opis

Sustav za detekciju mrtvog kuta SBS-1

STEELMATE sustav za otkrivanje mrtvog kuta podsjeća vozača da ga je već preteklo drugo vozilo s lijeve ili desne strane. Vozači često zaborave provjeriti bočnu traku u mrtvom kutu, prije nego što uđu u njega. Sustav smanjuje mogućnost kobne nesreće uzrokovane pretjecanjem ili promjenom voznih traka. SBS-1 je homologiran i razvijen u suradnji s proizvođačem automobila.

Značajke:

- značajno smanjuje rizik od nezgode prilikom promjene trake vozila
- optimizirani algoritmi
- vizualni i zvučni alarm (zvuk se može isključiti)
detektira vozila koja se kreću / prilaze s lijeve ili desne strane
- parkirana vozila s obje strane nisu otkrivena
- također se ne otkrivaju vozila koja se kreću u suprotnoj traci
- sustav ugrađen u vozilo koje pretječe, ne prepoznaje vozilo koje biva pretečeno
- za vozila s 12V ili 24V sustavom
- potrošnja struje: <300mA
- nakon prve instalacije potrebno je provesti probnu vožnju prije prve uporabe

Senzor:

- 79GHz mikrovalni 2x
- IP67 - vodootporan
- montaža bez bušenja rupa za senzore
- minimalne dimenzije
- raspon: do 5m
- visina ugradnje: 55cm (+/- 10cm)
- područje uporabe: razlika u brzinama vozila (relativna brzina): od 5 km / h do 40 km / h

UPOZORENJE:
Pri višoj relativnoj brzini od 40 km / h može se dogoditi da u trenutku upozorenja za vozilo koje se približava, trenutna brzina i trenutna udaljenost više ne dopuštaju vozaču prilaznog vozila da izbjegne sudar. Na primjer, pri brzinama od 200 km / h i 130 km / h (što je jednako ekstremnoj razlici), ako se sporiji vozač kreće ispred bržeg automobila s udaljenosti od samo 6 metara (sustav još ne upozorava da se automobil od straga približava), tako da on / ona stvara prepreku automobilu koji se brzo približava, a vozač brzog automobila više neće moći usporiti (smanjenje od 70 km / h na udaljenosti od samo 5 metara). Stoga je bitno da se vozač uvijek oslanja na svoje sposobnosti i iskustvo vožnje. Ovaj uređaj ne zamjenjuje vozačevu sposobnost upravljanja vozilom, a vozač uvijek mora samostalno donositi ispravne odluke prilikom vožnje.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.