fbpx

+385 (1) 3464 024

ElektroMedia

Tvrtka je u privatom vlasništvu, glavna djelatnost tvrtke je prodaja i distribucija opreme iz segmenta auto-akustike, auto-multimedije, auto-elektronike, te pratećeg pribora.

U Republici Hrvatskoj ElektroMedia se potvrdila kao tvrtka koja nudi visoko kvalitetne i pouzdane uređaje, a posebno je poznata po najboljoj ponudi parking senzora, LED auto svjetala, xenon svjetala i naslona za ruku proizvedenih u RH.

Tržišni uspjeh ElektroMedie potvrđen je ulaskom na mnogobrojne prodajne top liste poznatih hrvatskih distributera auto opreme, kao i respektabilnom referentnom listom kupaca među kojima su Citroen, Opel, VW , Toyota, Hyundai i druge u Hrvatskoj renomirane auto tvrtke.

Proizvodnja i kontrola kvalitete opreme temelji se na priznatim metodologijama razvoja elektronike, koristeći suvremene alate, dok plasman proizvoda obavlja marketing odjel, primjenjujući najnovija znanja iz područja marketinga i internet prodaje.

ElektroMedia svoj uspjeh ostvaruje zahvaljujući talentiranim ljudima od kojih su sastavljeni njegovi timovi kao i na profesionalnoj organizaciji temeljenoj na procesima okrenutim prema interesima korisnika.

Unutarnja organizacija ElektroMedie je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenika, posao je interesantan i izazovan zbog rada sa najnovijim tehnologijama i metodologijama u razvoju, marketingu i managementu. Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura tvrtke omogućuje zaposlenicima jak utjecaj u tvrtci, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Zastupstva

ElektroMedia, ovlašteni je distributer za Republiku Hrvatsku:

 • parking senzora "PARKMATIC"
 • parking senzora "LONGHORN"
 • xenon opreme "HYLUX"
 • xenon opreme "SHEN TPB AUTO Co., Ltd"
 • led auto rasvjete "SHEN TPB AUTO Co., Ltd"
 • naslona za ruku "HR proizvodnja"
 • auto elektronike i multimedije "NAVLINKZ"

Misija

Nuditi kvalitetnu opremu za zadovoljnog kupca, uživati u poslu kojim se bavimo i biti ponosni na svoj rad.

Vrijednosti i načela

Od svog osnutka, tvrtka vjeruje u vrijednosti i načela za koja držimo da su temelji našeg dosadašnjeg i budućeg uspjeha:

 • Poslovati na najvišim etičkim načelima. Poštenje i besprijekornost u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao jer držimo da je život prekratak za kajanja.

 • Odnositi se prema korisnicima, poslovnim partnerima i kolegama na poslu onako kako bi željeli da se oni odnose prema nama.

 • Zapošljavati najbolje ljude i odnositi se prema njima najbolje.

 • Isporučivati kvalitetne proizvode i najvišu moguću razinu podrške našim korisnicima.

Korisnici

Naši proizvodi namjenjeni su pojedinačnim korisnicima, javnim ustanovama, malim poduzećima, velikim tvrtkama, organizacijama i državnim ustanovama.

Naše proizvode koriste tisuće korisnika, najviše vozača i drugih stručnjaka u segmentu auto opreme koji svoje brojne potrebe rješavaju našim proizvodima.

Kako vam možemo pomoći?

Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali kvalitetu ponuđenih proizvoda i usluga. Svi vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošle i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.

Pored standardnih puteva komuniciranja s našim prodajnim i tehničkim osobljem, ako smatrate potrebnim, omogućujemo Vam direktni kontakt s našim direktorom, gospodinom Igor Gajski, koji vam stoji na raspolaganju putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.