fbpx

+385 (1) 3464 024

E-mail
Neoline_S61_01

Neoline auto kamera za snimanje vožnji S-61

Kat.broj: NEOLINE S61
Auto kamera za snimanje vožnji, FullHD, CPL filter, WiFi, WDR NEOLINE WIDE S61
Prodajna cijena 899,00 HRK
Neoline_S61_02
Neoline_S61_03
Neoline_S61_04
Neoline_S61_05
Opis

Kamera za snimanje u vožnji Neoline Wide S61

Opis

NEOLINE FullHD auto kamera za snimanje vožnji koja pruža visoku kvalitetu videozapisa zahvaljujući močnom procesoru, SONY-evoj matrici, WDR funkciji i CPL filtru protiv jakog blještavila. Ovo, zajedno s kompletom proširenog sadržaja i svojom maloprodajnom cijenom, ćini NEOLINE Wide S61 jednom od najboljih ponuda na tržištu. 

 

O proizvodu:

Kompaktne dimenzije:

NEOLINE Wide S61 nije veći od kutije šibica, pa ne privlači pažnju na parkiralištima i ostalim mjestima.

CPL filter:
CPL filter protiv jakog odsjaja (npr. jakog blještavila sunca) postavljen je na vrh leće NEOLINE Wide S61. Isti smanjuje količinu sunčevog sjaja i refleksije unutrašnjosti s vjetrobranskog stakla na videozapisu. Također, CPL filter protiv odsjaja uvelike poboljšava kontrast slike.

Poboljšani video kontrast:
NEOLINE Wide S61 opremljen je WDR funkcijom (WIDE DYNAMIC RANGE - prošireni dinamički raspon) što omogućava kameri da pruži uravnoteženu sliku boja i svjetla u teškim uvjetima, kao što su pozadinsko osvjetljenje i intenzivno mijenjanje osvjetljenja. To je posebno važno pri ulasku i izlasku iz tunela, na jakom izravnom sunčevom svjetlu itd. Zahvaljujući WDR-u kvaliteta videa ostaje visoka i u najtežim uvjetima.

Zaštita protiv teških vremenskih uvjeta:

NEOLINE Wide S61 opremljen je kondenzatorom, a ne standardnom baterijom. Kondenzator je mnogo otporniji na visoke temperature i ima duži radni vijek. Zahvaljujući kondenzatoru rješavaju se mnogi tipični problemi sa instrumentima poput pregrijavanja, eksplozivne baterije, gubitka "posljednjih" datoteka.

Senzor pokreta:

Kompaktna veličina NEOLINE Wide S61 omogućuje mu da se gotovo neopaženo koristi na parkiralištu ili noću za snimanje ekstremnih događaja. Ugrađeni senzor pokreta aktivira snimanje pojavom kretnji ispred kamere.

Visoka kvaliteta videozapisa:
Visoku kvalitetu i detalje video zapisa u NEOLINE Wide S61 osigurava snažni Novatek procesor i SONY-jeva matrica. Oni omogućuje NEOLINE Wide S61 da zabilježi videozapise u FULL HD rezoluciji 1920 * 1080 pri 30 sličica u sekundi, što rezultira kvalitetnom i detaljnom slikom.

Wi-Fi za pametne telefone:
NEOLINE Wide S61 opremljen je Wi-Fi modulom. Aplikacija je dostupna korisnicima na App Storeu i Play Marketu, što vam omogućuje spremanje potrebnog videozapisa u memoriju vašeg pametnog telefona ili ga u slučaju nužde prenesite na Internet ili memorijsku karticu te možete predočiti prometnoj policiji u slučaju potrebe. Korisnik može prilagoditi kameru u skladu sa svojim željama.

Široki kut gledanja:
Zbog širokog kuta gledanja od 140" NEOLINE Wide S61 obrubljuje 5 traka prometnice bez narušavanja slike. Kamera će uistinu zabilježiti sve što se događa na putu.

Sustav obavještavanja o prekinutom snimanju:
Kako bi se spriječio izostanak zapisa, NEOLINE Wide S61 pruža funkciju obavijesti o zaustavljenom snimanju. U tom slučaju kamera daje poseban zvučni signal.

Komplet proširenog sadržaja:
NEOLINE Wide S61 dolazi s punjačem s 2 USB priključka, od kojih se jedan može puniti mobilnim uređajima te 2 nosača: standardni s usisnom kupolicom i s 3M ljepljivom trakom.

 

Karakteristike proizvoda:

Rezolucija videozapisa: Full NO 1920 * 1080 (30 fps)
Novatek procesor
SONY matrica
Kut gledanja: 140 B0
Velićina zaslona: 1,5" (3,8 cm)
Ugrađeni kondenzator
CPL filter protiv jakog odsjaja (blještavila sunca)
Format video zapisa: MOV (N.264)
Ugrađeni mikrofon / zvućnik
WDR funkcija (Wide Dynamic Range)
Wi-Fi
G-senzor
Senzor pokreta
Ciklićno snimanje: 1/2 / 3 min
Kontinuirano snimanje
Automatsko iskljućivanje
Datum / Vrijeme fiksni na zaslonu
Mogućnost fiksiranja broja registracijske tablice vozila na ekranu
MicroSD 8Gb - 128Gb (klasa 10)
Temperatura skladištenja: od -20 do + 70
Radna temperatura: od -10B0C do +60B0C
Ulazni napon: DS 5V, 1.5A
Izlazni napon ZU: DS 12-24V
Dimenzije: 65 x 19 x 42 mm
Težina: 58 g

 

Sadržaj pakiranja:

NEOLINE Wide S61 kamera za snimanje u vožnji
Nosać vjetrobranskog stakla s usisnom kupolicom (čašicom)
Nosać vjetrobranskog stakla sa 3M trakom
Auto punjać s 2 USB priključka
mini-USB kabel
Jamstveni list
Korisnički prirućnik

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.