fbpx

+385 (1) 3464 024

E-mail
za_web

AUTODAB FM - digitalni radio prijemnik

Kat.broj: AUTODAB FM
AUTODAB FM - DAB/DAB+ prijemnik - digitalni radio za sve automobile
Prodajna cijena 999,00 HRK
autodab-fm6
Opis

AUTODAB FM - DAB/DAB+ prijemnik

Opis proizvoda

AutoDAB FM je DAB/DAB+ prijemnik - digitalni radio koji se nadograđuje na postojeći FM radio sustav za primanje DAB i DAB + digitalnog radija. AutoDAB FM se jednostavno ugrađuje za nekoliko minuta. Priloženu antenu zalijepite na rub vjetrobranskog stakla kako je prikazano u uputama, uključite napajanje u upaljač za cigarete, podesite radio i spremni ste za slušanje digitalnog radia! DAB digitalni radio u vašem vozilu u sekundi. Glazba se prenosi na vaš automobilski radio putem ugrađenog FM predajnika. Kontroliran je pomoću namjenskog RF daljinskog upravljača i prikazuje informacije o digitalnom radiju na tvornom zaslonu. AutoDAB ima sustav glasovnog izbornika, za dodatnu sigurnost.

Tehničke karakteristike:

- kompatibilan sa većinom originalnih (tvorničkih) radio uređaja
- jednostavna instalacija
- veliki izbor radio stanica 
- jednostavno podešavanje prema nazivu postaje po abecednom redu
- mogućnost spremanja omiljenih radio stanica
- prikazuje radio tekst,, nazive pjesama i autora ako to radio stanica podržava
- koristi postojeći ekran originalnog radio uređaja
- sustav glasovnog navođenja prilikom korištenja izbornika 
- DAB / DAB+ podržan
- prati DAB servisne informacije

DIGITALNI RADIO DAB+ ??? - Čemu to služi?

➡️ Emitiranje digitalnog radio signala krenulo je i u Hrvatskoj!
➡️ U testnom razdoblju od godinu dana, šesnaest radijskih stanica emitirati će pomoću nove tehnologije DAB+ (digital audio broadcasting).
➡️ Odašiljači i veze (OiV) počeli su uvoditi digitalni radio u Hrvatsku u skladu sa svjetskim trendovima što bi trebalo osigurati mogućnost slušanja radijskih sadržaja na potpuno novoj i suvremenoj digitalnoj platformi koja pruža bolji prijem signala i više sadržaja.
➡️ To ne znači "smrt" starog analognog signala koji se neće gasiti, ali je s vremenom jednostavno postao sužen i ograničen.
➡️ S obzirom da velika većina autoradija ne podržava rad s DAB+ infrastrukturom, mi smo tu da Vam ponudimo rješenje i za to! 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.